Räätälöidyt ratkaisut

Toimintaympäristön jatkuva muutos edellyttää yrityksiltä strategista ketteryyttä ja uudistumista. Tulevaisuuden rakentaja pohtii murroksen keskellä, minkälaista osaamista uudistuminen edellyttää, ja kuinka osaamisen johtamista tuetaan. Vaikka tulevaisuus on epävarma, varmaa on se, että ihminen ja ihmisten johtaminen tulevat olemaan jatkossakin avain menestykseen.

Customised Solutions Hanken SSE Low Res

Ratkaisumme

Yhteistä ratkaisuillemme

Jos haluat sytyttää kasvun ja uudistumisen, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Tarjoamme vaikuttavia ja inspiroivia ratkaisuja yrityksesi todellisuuteen, joissa yhdistyy tuorein kansainvälinen akateeminen tutkimustieto ja liiketoimintakäytäntö. Kuuntelemme tarkasti ymmärtääksemme täysin organisaationne ainutlaatuiset haasteet halutun liiketoimintavaikutuksen varmistamiseksi. Tämä ymmärrys merkitsee vaikuttavia ratkaisuja työntekijöillesi ja organisaatiollesi, joka haastaa sinut, tarjoaa oivalluksia ja vastaa täydellisesti todellisuuttasi. Työmme pohjaa aina asiakkaan liiketoimintastrategiaan ja huomioi muuttuvan toimintaympäristön.

Ei riitä, että oli kiva valmennus. Me puhumme valmennuksen vaikuttavuudesta vasta sitten, kun valmennukseen tai ohjelmaan osallistuneen henkilön käytös muuttuu ja muutos vaikuttaa myös hänen ympäristöönsä. Varmistamme työmme vaikuttavuuden päättämällä yhdessä tavoitteet ja tekemällä tiivistä yhteistyötä. Tuemme myös tehokkailla konsultointiprosesseilla, jotka tukevat organisaatiotasi muutosmatkalla ja henkilöstöä yrityksen johtamisen kehittämisportfolion luomisessa tai uudelleensuunnittelussa. Varmistamme uuden läpiviennin sekä henkilökohtaisilla business coaching -prosesseilla että työstämällä uudistuksia ryhmissä.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ohessa olevaa lomaketta.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyttä Mariin.
Image of Mari Tasanto
Mari Tasanto
Growth Area Director, Customised Solutions
+358 40 048 8004 mari.tasanto(a)hankensse.fi