Pohjolasta maailmalle

Hanken & SSE Executive Education tukee johtajien ja organisaatioiden kasvua ja uudistumista. Hyödynnämme ratkaisuissamme akateemista näkemystämme sekä kansainvälistä liiketoimintaosaamistamme paketoiden niistä tilanteeseesi sopivan ja käytäntöön vietävän kokonaisuuden. Johdon ja asiantuntijoiden valmennusohjelmissa yhdistämme riippumattoman akateemisen asiantuntemuksemme, syvän liiketoimintaosaamisemme ja innovatiivisen pedagogisen lähestymisen vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Osa Tukholman kauppakorkeakoulua

Hanken & SSE on perustettu vuonna 2005 kahden johtavan pohjoismaisen kauppakorkeakoulun - Hankenin kauppakorkeakoulun ja Tukholman kauppakorkeakoulun (SSE) - yhteisyritykseksi. Molemmat maineikkaat ja akkreditoidut kauppakorkeakoulut, joiden ensiluokkaista osaamista hyödynnämme tarjonnassamme, perustettiin vuonna 1909. Olemme osa Tukholman kauppakorkeakoulua, jolla on toimistot Tukholmassa, Helsingissä, Vaasassa, Oslossa ja Riiassa.

About us Hanken SSE Low Res
24K
24K
Osallistujaa ohjelmissamme
900
900
Ohjelmatoteutusta
50
50
Toimitussijaintia maailmalla
500
500
Asiantuntijaa verkostossamme

Lähestymistapamme

Rohkeus
Rohkeus tuo esiin innovaatioita ja uusia ajattelutapoja. Rohkeus lähtee aina itsestämme ja uskomme, että rohkeuden avulla mikä vaan on saavutettavissa.
Oivallus
Uudet oivallukset ja näkemykset luovat vaikutusta. Näkemykset tuovat lisäarvoa, ja haluamme tarjota tietoa ja tuoreita näkemyksiä kaikessa mitä teemme. Uudet oivallukset myös haastavat meidät olemaan aina askeleen edellä.
Sydän
Organisaatiot eivät uusiudu tai muutu ilman ihmisiä. Siksi ihminen on aina toimintamme keskiössä. Inhimillinen otteemme luo elämää mullistavia oivalluksia, jotka inspiroivat ihmisiä ja organisaatioita uudistumaan.
Kupliva
Yhteistyö kanssamme on hauskaa ja työskentelemme aina pieni pilke silmäkulmassa. Olemme joustavia ja löydämme ratkaisun kaikkiin haasteisiin.