24K
24K
Osallistujaa ohjelmissamme
900
900
Ohjelmatoteutusta
50
50
Toimitussijaintia
maailmalla
500
500
Asiantuntijaa verkostossamme
Lähestymistapamme
Rohkeus
Rohkeus tuo esiin innovaatioita ja uusia ajattelutapoja. Rohkeus lähtee aina itsestämme ja uskomme, että rohkeuden avulla mikä vaan on saavutettavissa.
Oivallus
Uudet oivallukset ja näkemykset luovat vaikutusta. Näkemykset tuovat lisäarvoa, ja haluamme tarjota tietoa ja tuoreita näkemyksiä kaikessa mitä teemme. Uudet oivallukset myös haastavat meidät olemaan aina askeleen edellä.
Sydän
Organisaatiot eivät uusiudu tai muutu ilman ihmisiä. Siksi ihminen on aina toimintamme keskiössä. Inhimillinen otteemme luo elämää mullistavia oivalluksia, jotka inspiroivat ihmisiä ja organisaatioita uudistumaan.
Kupliva
Yhteistyö kanssamme on hauskaa ja työskentelemme aina pieni pilke silmäkulmassa. Olemme joustavia ja löydämme ratkaisun kaikkiin haasteisiin.
Financial Times ranking
#
0 1

#1 Pohjois-Euroopassa

#17 maailmassa


Financial Times arvioi vuosittaisessa, vuodesta 2005 tehdyssä kartoituksessaan liikkeenjohdon valmennusten toimittajia. Hanken & SSE Executive Education on arvioitu Pohjois-Euroopan ykköseksi omistajansa Tukholman kauppakorkeakoulun kautta. Olemme yksi 50 johtavasta johtamiskoulutuksen tarjoajasta maailmassa.

Financial-times-hanken-sse