Back to all solutions for organisations

Talent management ja development

Talent management ja development

Yrityksesi menestys kulkee käsi kädessä sen kanssa, kuinka hyvin se osaa tunnistaa huippuosaamisen ja johtaa sitä.

Talent management

Henkilöstön tunteminen on yrityksellesi paitsi menestystekijä myös erinomaisen työnantajuuden edellytys. Yksi tärkeimmistä johtoryhmän ja HR:n työkaluista onkin talent management, eli strategiaa tukevien osaamisten tunnistaminen ja arviointi. 


Autamme yritystäsi kehittämään ja ylläpitämään osaamista sekä tekemään systemaattista avainhenkilösuunnittelua. Luomme yhdessä yrityksesi kanssa tarvittavat talent management -prosessit ja avainpotentiaalin kriteeristön, jotka auttavat luokittelemaan osaajanne.

Kehitystyön tuloksena yrityksessäsi osataan entistä paremmin tunnistaa yksilöiden potentiaali, rakentaa henkilökohtaisia kehityspolkuja sekä kehittää valittuja kompetensseja monipuolisesti.

Talent development vahvistaa ja kehittää strategista osaamista

Talent developmentin keskiössä on kehittää strategista osaamista. Eri tavoin talenteiksi määriteltyjen osaajien joukkoon voi kuulua esim. heitä, joista kasvaa esimiehiä ja johtajia, sekä muita yksilöitä, joiden osaaminen on tulevaisuuden rakentamisen kannalta tärkeää.

Talent development -ohjelmat kehittävät niihin osallistuvien lisäksi koko organisaatiokulttuuria uudistumista tukevaksi. Palvelukokonaisuutemme vastaa työelämässä tapahtuvaan osaamisen murrokseen ja uusiutumisen tarpeeseen. Asiakkaan kanssa muotoiltu talent development -malli tukee yrityksen strategisia tavoitteita ja vahvistaa yksilön kasvua ja kehittymistä asiantuntijana tai esimiesroolissa.

Kehittymisen rungon muodostavat monipuolisesti aikuisen oppimista tukevat valmennuspäivät, toimintatyyliarvioinnit, kompetenssipohjaiset 360-arvioinnit palautekeskusteluineen, talenttien coaching-prosessit, mentorointi ja business-simulaatiot varmistavat ja vahvistavat kehittymisen haluttuun suuntaan.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Mari Tasanto
Mari Tasanto
Growth Area Director, Customised Solutions
+358 400 488004 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu