Takaisin kaikkiin ratkaisuihin organisaatioille

Talent management ja development

Talent management ja development

Organisaatiosi menestys kulkee käsi kädessä sen kanssa, kuinka hyvin se osaa tunnistaa huippuosaamisen ja johtaa sitä.

Strateginen talent development

Henkilöstön tunteminen on organisaatiollesi paitsi menestystekijä myös erinomaisen työnantajuuden edellytys. Yksi tärkeimmistä johtoryhmän ja HR:n työkaluista on strateginen talent developement, eli strategiaa tukevien osaamisten tunnistaminen ja arviointi. 

Autamme organisaatiotasi kehittämään ja ylläpitämään osaamista sekä tekemään systemaattista avainhenkilösuunnittelua. Luomme yhdessä organisaatiosi kanssa tarvittavat talent management -prosessit ja avainpotentiaalin kriteeristön, jotka auttavat luokittelemaan osaajanne.

Kehitystyön tuloksena organisaatiossasi osataan entistä paremmin tunnistaa yksilöiden potentiaali, rakentaa henkilökohtaisia kehityspolkuja sekä kehittää valittuja kompetensseja monipuolisesti.

Talent development vahvistaa ja kehittää strategista osaamista

Talent developmentin keskiössä on kehittää strategista osaamista. Eri tavoin talenteiksi määriteltyjen osaajien joukkoon voi kuulua esim. heitä, joista kasvaa esihenkilöitä ja johtajia, sekä muita yksilöitä, joiden osaaminen on tulevaisuuden rakentamisen kannalta tärkeää.

Talent development -ohjelmat kehittävät niihin osallistuvien lisäksi koko organisaatiokulttuuria uudistumista tukevaksi. Palvelukokonaisuutemme vastaa työelämässä tapahtuvaan osaamisen murrokseen ja uusiutumisen tarpeeseen. Asiakkaan kanssa muotoiltu talent development -malli tukee organisaation strategisia tavoitteita ja vahvistaa yksilön kasvua ja kehittymistä asiantuntijana tai esimiesroolissa.

Kehittymisen rungon muodostavat monipuolisesti aikuisen oppimista tukevat valmennuspäivät, toimintatyyliarvioinnit, kompetenssipohjaiset 360-arvioinnit palautekeskusteluineen, talenttien coaching-prosessit, mentorointi ja business-simulaatiot varmistavat ja vahvistavat kehittymisen haluttuun suuntaan.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Emilia Sainisalo
Emilia Sainisalo
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 45 677 8557 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu