Tule mukaan kasvavaan

tiimiimme

Hanken & SSE Executive Education on olemassa sytyttääkseen uudistumisen intohimon ihmisissä ja organisaatioissa, sekä muuttamalla tiedon oivallukseksi ja vaikutukseksi. Tule mukaan kasvavaan supertähtien tiimiimme!

Hanken & SSE Careers
Hanken & SSE:n kulttuuri
Arvostamme yrityskulttuuriamme – se on kaiken tekemisemme ytimessä. Kulttuurimme on polttoaine positiivisille asenteille, eloisalle energialle ja kasvavalle ympäristölle.
About image

Lähestymistapamme

Rohkeus
Rohkeus tuo esiin innovaatioita ja uusia ajattelutapoja. Rohkeus lähtee aina itsestämme ja uskomme, että rohkeuden avulla mikä vaan on saavutettavissa.
Oivallus
Uudet oivallukset ja näkemykset luovat vaikutusta. Näkemykset tuovat lisäarvoa, ja haluamme tarjota tietoa ja tuoreita näkemyksiä kaikessa mitä teemme. Uudet oivallukset myös haastavat meidät olemaan aina askeleen edellä.
Sydän
Organisaatiot eivät uusiudu tai muutu ilman ihmisiä. Siksi ihminen on aina toimintamme keskiössä. Inhimillinen otteemme luo elämää mullistavia oivalluksia, jotka inspiroivat ihmisiä ja organisaatioita uudistumaan.
Kupliva
Yhteistyö kanssamme on hauskaa ja työskentelemme aina pieni pilke silmäkulmassa. Olemme joustavia ja löydämme ratkaisun kaikkiin haasteisiin.

Avoin hakemus

Jos haluat liittyä tiimiimme, työskennellä kanssamme harjoittelijana tai olla osa tiedekuntaamme tai valmentajaverkostoamme, lähetä meille avoin hakemus alla olevan linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä avoin hakemus
Tutustu tiimiläisiimme
"Parasta työssäni on se, että saan työskennellä erittäin pätevien ihmisten kanssa, jotka tarjoavat elinikäisen oppimiskokemuksen!"
- Daniel Karlsson, Junior Project Manager
About image

Lue lisää uratarinoita

Haluatko tutustua lisää meidän tiimeihin?

Project Management
Hanken & SSE:n projektijohtotiimi työskentelee ahkerasti ylläpitääkseen korkeaa standardia projektien toteuttamisessa, edistääkseen akateemista innovaatiota ja edistääkseen tutkimusta. Heidän yhteiset ponnistelunsa edistävät erilaisten hankkeiden menestystä ja ovat keskeisessä roolissa Hanken & SSE:n kasvussa ja kehityksessä. Tiimi koostuu henkilöistä, joilla on monipuoliset projektinhallinnan, koulutuksen ja liikkeenjohdon taidot ja asiantuntemus.
Growth & Sales
Hanken & SSE:n kasvu- ja myyntitiimit ovat vastuussa liiketoiminnan laajentumismahdollisuuksien tunnistamisesta ja strategioiden kehittämisestä potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi. He työskentelevät tiiviisti markkinointitiimin kanssa luodakseen tehokkaita kampanjoita, generoidakseen diilejä sekä hoitaakseen suhteita potentiaalisten asiakkaiden kanssa.
Administration
Hanken & SSE:n hallintotiimillä on keskeinen rooli henkilöstön tukemisessa ja kehittämisessä, sekä tehokkaassa resurssien ja hallinnollisten toimintojen hallinnassa menestyksen ja jatkuvan kasvun edistämiseksi. He tekevät tiivistä yhteistyötä muiden tiimien kanssa varmistaakseen positiivisen ja tuottavan työympäristön.
Marketing
Hanken & SSE:n markkinointitiimi vastaa markkinointikampanjoiden luomisesta, sosiaalisen median kanavien hallinnasta, tapahtumien järjestämisestä ja sisällön tuottamisesta. Markkinointitiimi keskittyy bränditietoisuuden rakentamiseen, kohdeyleisön sitouttamiseen ja myynnin tukemiseen tehokkaan markkinoinnin avulla.
Seuraa Felixin ei-niin-tavanomaista työpäivää
Felix työskentelee Junior Projektipäällikkönä Hanken & SSE:llä. Seuraa Felixin ei niin tyypillistä työpäivää, joka sisälsi brändikuvaukset toimistolla.

Haluatko kuulla lisää?

Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ohessa olevaa lomaketta.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyttä Sannaan.
Image of Sanna Putila
Sanna Putila
People and Culture Manager
+358 40 570 2294 sanna.putila(a)hankensse.fi