Medialle

Hanken & SSE Executive Education yhdistää akateemisen tutkimuksen ja uusimmat liiketoimintakäytännöt ratkaisuiksi, jotka vauhdittavat kasvua ja uudistumista ihmisissä ja organisaatioissa.​ Tarjoamme laadukkaita kehitysratkaisuja muun muassa strategiseen uudistumiseen, johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen johtajille, johtoryhmille, tiimeille ja asiantuntijoille maailmanlaajuisesti. Työn elinkaariratkaisumme tukevat ja valmentavat organisaatioita ja yksilöitä työvoiman sopeutus- ja muutostilanteissa.

Meidät on perustettu vuonna 2005 kahden johtavan pohjoismaisen kauppakorkeakoulun – Hankenin ja Tukholman kauppakorkeakoulun (SSE) – yhteisyrityksenä.​

Hanken SSE Igniting Renewal 2
24K
24K
Osallistujaa ohjelmissamme
900
900
Ohjelmatoteutusta
50
50
Toimitussijaintia maailmalla
500
500
Asiantuntijaa verkostossamme
Mitä strateginen uudistuminen vaatii?
Marc Hinnenberg avaa videolla mitä tulisi huomioida strategisessa uudistumisessa ja mitä tämä organisaatiolta vaatii niin kyvykkyyksien, osaamisen että johtamisen osalta.

Haastattelupyynnöt

Marc Hinnenberg
Marc Hinnenberg on Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja ja on työskennellyt viimeiset kaksi vuosikymmentä strategian kehittämisen ja sen toteuttamisen parissa. Hänen intohimonsa on kehittää organisaatioiden liiketoimintaa, kilpailukykyä ja kannattavuutta asiakasymmärryksen, asiakaskokemuksen ja tiimien suorituskyvyn avulla.
Ota yhteyttä
Mari Tasanto
Mari Tasanto on hallintotieteiden tohtori ja kasvualueen johtaja räätälöidyissä ratkaisuissa Hanken & SSE:llä. Mari on erikoistunut strategisten kyvykkyyksien ja osaamisten kehittämiseen. Hänen missionsa on tukea jatkuvaa oppimista, organisaatioiden uudistumista ja varmistaa ihmisten sekä yritysten potentiaalin optimaalinen hyödyntäminen.
Ota yhteyttä
Emilia Sainisalo
Emilia Sainisalo toimii Hanken & SSE:llä asiakkuusjohtajana, konsulttina ja executive coachina. Emilian osaamisalueita ovat strateginen osaamisen johtaminen ja talent development, johtamis- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen sekä valmentava johtaminen. Emilia on ICF sertifioitu business coach. Coaching työssään Emilia on keskittynyt johdon business- ja uracoachaukseen.
Ota yhteyttä

Viestinnän yhteystiedot

Image of Johanna Korpia
Johanna Korpia
Account Director, Business Coach
 +358 40 024 0946 johanna.korpia(a)hankensse.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa meitä