Business coaching

Business coaching

Me uskomme, että jokainen johtaja ansaitsee luottoihmisen ja pallottelukaverin, jonka kanssa haasteet ja muutokset on helpompi kohdata.

Mitkä ovat ne asenteet ja ajatusmallit, jotka ohjaavat sinua johtajana? Niitä business coachisi haastaa ja kyseenalaistaa silloin, kun ne ovat kasvusi ja tavoitteittesi tiellä.

Business coachingin tavoitteet määritellään sinun, esimiehesi ja valmentajasi kanssa, jotta sekä sinä että työnantajasi hyötyvät niistä. Sama kolmikko käy myös tuloskeskustelun coaching-prosessin päätteeksi.

Valitsette yhdessä myös mittarit, joilla tuloksia seurataan. Jotkut seuraavat vuorovaikutuksen kehittymistä esimerkiksi 360-arvioinnilla, ja toiset sitovat coachingin tavoitteet liiketoiminnan tavoitteisiin ja työtyytyväisyysmittauksiin.

Investointi maksaa itsensä monin verroin takaisin: panostukset näkyvät niin kasvuna yrityksessä kuin työhyvinvointisi parantumisena sekä kykynäsi uudistua.

Executive business coaching

Oletko saanut nimityksen ylimmän johdon tehtävään, ja edessäsi on ratkaisevat 100 päivää? Tai saanut vetääksesi yrityksen kannalta kriittisen strategisen hankkeen? Tai kenties olet uuden johtamishaasteen edessä? Miten otat haltuun uuden johtoryhmän tai tiimin?

Tulevaisuuden johtaja toimii proaktiivisesti ja osaa johtaa itseään eri tilanteissa ja toimintaympäristöissä. Menneestä kertynyt kokemus eivät ehkä enää olekaan avainasemassa, vaan tärkeämpää on kyky uudistaa omaa ajattelua ja kehittää johtajuuttaan. Ajattelun haastaminen ovat edellytyksiä niin muutoksissa mukana pysymiselle kuin uudistumisen johtamiselle.

Coach toimii ajattelukumppaninasi haastamalla olemassa olevia uskomuksia, oivalluttamalla ja sparraamalla. Business coaching auttaa sinua asettamaan itsellesi merkitykselliset tavoitteet ja pääsemään niihin.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Anjariitta Savolainen
Anjariitta Savolainen
Account Director, Business Coach
+358 50 587 1252 email hidden; JavaScript is required
Image for Päivi Erkkilä
Päivi Erkkilä
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 50 309 6464 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu

Coaching on pakottanut miettimään mihin haluan käyttää osaamistani ja mihin suuntaan haluan viedä uraani ja käyttää aikaani. Se on selkeyttänyt ajatuksiani.

Kirsi Vine
Yksityispankkiiri ja yrittäjä
Taaleri