Business coaching

Business coaching

Jokainen johtaja ansaitsee luottoihmisen ja pallottelukaverin, jonka kanssa haasteet ja muutokset on helpompi kohdata.

Mitkä ovat ne asenteet ja ajatusmallit, jotka ohjaavat sinua johtajana? Niitä business coachisi haastaa ja kyseenalaistaa silloin, kun ne ovat kasvusi ja tavoitteittesi tiellä.

Business coachingin tavoitteet määritellään sinun, esimiehesi ja valmentajasi kanssa, jotta sekä sinä että työnantajasi hyötyvät niistä. Sama kolmikko käy myös tuloskeskustelun coaching-prosessin päätteeksi.

Valitsette yhdessä myös mittarit, joilla tuloksia seurataan. Jotkut seuraavat vuorovaikutuksen kehittymistä esimerkiksi 360-arvioinnilla, ja toiset sitovat coachingin tavoitteet liiketoiminnan tavoitteisiin ja työtyytyväisyysmittauksiin.

Investointi maksaa itsensä monin verroin takaisin: panostukset näkyvät niin kasvuna yrityksessä kuin työhyvinvointisi parantumisena sekä kykynäsi uudistua.


Lue lisää business coachingista ja lataa esite.

Ota yhteyttä

Sertifioidut coachit

Hanken & SSEn ryhmä- ja tiimicoachit ovat ICF:n (International Coaching Federation) sertifioimia ammatticoacheja. Kansainvälinen coachsertifiointi kertoo että coachilla on todistetusti vahva coachkokemus, hän päivittää tietojaan ja taitojaan säännöllisesti coachingista ja toimii ICF:n eettisten standardien mukaisesti.

Coaching on pakottanut miettimään mihin haluan käyttää osaamistani ja mihin suuntaan haluan viedä uraani ja käyttää aikaani. Se on selkeyttänyt ajatuksiani.

Kirsi Vine
Yksityispankkiiri ja yrittäjä
Taaleri

As a result of the coaching process, I have a better ability to deal with complex issues and challenges.

Jan Hagelberg
Vice President
Casino Games

Through coaching, I have become more active in thinking about how to deal with differences, how to utilise and manage it effectively. By understanding differences, I can also adapt my own approach.

Timo Liuksila
Development team lead
Finnvera

I got help from coaching when my work tasks changed. In-depth discussions and practical exercises hastened the adoption of a new role

Teemu Sukki
Head of Maintenance Operations
VV Car Houses