Uutiset
13 jouluk. 2022

Hanken & SSE Executive Education ja vanhuspalveluja tarjoava Gubbe yhteistyöhön - vähemmän yksinäisyyttä, hyvää mieltä ja merkityksellistä työtä

Hanken & SSE Executive Education ja vanhuspalveluja tarjoava Gubbe yhteistyöhön - vähemmän yksinäisyyttä, hyvää mieltä ja merkityksellistä työtä

Joulukuussa käynnistyvällä yhteistyöllä halutaan vähentää vanhusten kokemaa yksinäisyyttä ja samalla tarjota työllistymismahdollisuuksia nuorille.

Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena ja auttaa arjen askareissa tuoden samalla turvaa koko perhepiirille. Nuoret toimivat yksinäisten ja vähävaraisten vanhusten Gubbe-Sydänystävinä ja vierailevat näiden luona viikoittain. Nuoret auttavat vanhusta arjen askareissa, kannustavat ulkoilemaan tai ovat vain läsnä kuuntelemalla ja keskustelemalla ikäihmisten kanssa. Samalla nuorille tarjotaan kosketus työelämään ja merkityksellistä työtä, jolloin pystytään ehkäisemään nuorisotyöttömyyttä käytännön tasolla.

"Vaikutuksemme ulottuu omistajakoulujemme nuoriin opiskelijoihin ja harjoittelijaohjelmaamme sekä organisaatioiden ja ihmisten tukemiseen heidän työssään ja urallaan. Gubben kummitoiminnan avulla voimme nyt tukea myös ikäihmisiä. Ikäihmiset ovat antaneet meille paljon ja vaikuttaneet yhteiskunnassamme, mutta monet ovat nykyään yksinäisiä, minkä vuoksi on tärkeää tukea heitä iloisella ja aktiivisella eläkkeellä", sanoo Marc Hinnenberg, Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja.

Lue lisää >

Lisätietoja Gubbesta

Gubbe on ratkaisu avun ja seuran löytämiseen iäkkäälle rakkaillesi. Alusta yhdistää opiskelijat vanhuksiin, jotka tarvitsevat apua kotitöissä, aktiivisena pysymisessä, liikenteessä, teknologiassa ja muissa asioissa.

Missio 1: Auttaa ikäihmisiä elämään onnellisempi ja aktiivisempi vanhuus.

Missio 2: Luoda nuorille merkityksellisiä työpaikkoja syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Mielenrauha: Sukulaiset kamppailevat sen kanssa, että heillä ei ole tarpeeksi aikaa tukea iäkkäitä läheisiään. Gubbe tarjoaa turvaa ja mielenrauhaa koko perheelle.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Marléne Fransila
Marléne Fransila
Head of Marketing & Communication,
Currently on leave
Jaa sivu