Yksilöllinen muutosturva-valmennus

Työn menettäminen voi olla haastava tilanne, mutta se voi myös samalla tuoda mahdollisuuden oman uran uudistamiseen. Uravalmennus auttaa omien tavoitteiden kirkastamisessa ja oman toiminnan suunnitellussa.

KEKSI STK Hanken SSE muutosneuvottelut 81494 Reduced size

Valmennus selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakua

Jokaisella työtehtävällä on elinkaari, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme seuraavan, sinulle parhaan mahdollisen uraratkaisun löytämisessä.

Yksilöllinen muutosturvavalmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta, oman tilanteen käsittelystä ja tavoitteen asettamisesta. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kaikilla hyvin erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme osan valmennuksen sisällöstä yksilöllisesti.

Saat tukea tavoitteittesi kirkastamisessa, eri mahdollisuuksien kartoittamisessa, modernien työnhakukeinojen omaksumisessa ja toimintasi suunnittelussa. Saat lisäksi tavoitteesi mukaista tukea uracoachingin, yrittäjyyssparrauksen tai lisäkoulutuksen muodossa.

About image

Jäsennä työnhakuasi ja nopeuta uuden työpaikan löytymistä

Valmennuksen tuloksena saat erinomaiset tiedot ja taidot urasuunnitteluun sekä tämän päivän työnhakumenetelmiin. Valmennus auttaa sinua oman osaamisesi, vahvuuksiesi ja motivaatiotekijöidesi tunnistamisessa ja markkinoinnissa. Saat tukea CV:n, LinkedIn-profiilin ja hakemusten rakentamiseen sekä erilaisissa haastattelutilanteissa ja piilotyönhaussa onnistumiseen. Valmennus auttaa sinua etenemään työnhaussasi suunnitelmallisesti ja fokusoimaan ajankäyttösi oleelliseen. Näin työllistyt nopeammin ja kestävämmin omaa tavoitettasi ja taitojasi vastaavaan tehtävään.

About image
Katso lyhyt video uravalmennuksesta
"Uravalmennus sopii tilanteeseen, jossa pohdit seuraavaa uraaskelta."

Uravalmennuksestamme sanottua

Valmennusprosessi räätälöitiin henkilökohtaisiin tarpeisiini sopivaksi. Ymmärsin erityisesti LinkedInin merkityksen nykyisillä työmarkkinoilla ja vahvistin itsetuntoani uravalmentajani avulla. Ymmärsin myös, että työpaikan hakeminen on suurelta osin enemmän kuin avoimiin paikkoihin hakemista. Sain myös erinomaista tietoa ja ymmärrystä itsestäni, vahvuuksistani ja saavutuksistani.

Arvokkainta valmennuksessa oli se, että huomasi ettei ole yksin tilanteessa ja oli paikka mihin mennä. Workshopeissa oli samanlaisia ihmisiä, jotka olivat joutuneet samanlaiseen tilanteeseen. Valmennuksessa sai tarvittua keskusteluapua sekä sparrausta.

Ihmisten tapaaminen, oman tarinan ja tavoitteiden kertominen ja keskustelut selkeyttivät omaa osaamistani, mitä työtä haluaisin tehdä ja millaisessa työyhteisössä

Asiakastarinat

Hyötyisinkö uravalmennuksesta?

Työn menettäminen on haastava tilanne useimmille. Irtisanotuksi tuleminen on tilanne, jossa omien tunteiden käsittely, niiden johtaminen ja konkreettisten askeleiden ottaminen kohti uutta ovat keskeisiä. Tähän kaivataan usein tukea.

Lue opas

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä ohessa olevaa lomaketta.

Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyttä Emiliaan tai Ninaan.
Image of Emilia Sainisalo
Emilia Sainisalo
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 45 677 8557 emilia.sainisalo(a)hankensse.fi
Image of Nina Smidtslund
Nina Smidtslund
Program Director, Career Coach