Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Valmennus selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakuasi!

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme sinua seuraavan, sinulle parhaan mahdollisen uraratkaisun löytämisessä.

Yksilöllinen muutosturvavalmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta, oman tilanteen käsittelystä ja tavoitteen asettamisesta. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kaikilla hyvin erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme osan valmennuksen sisällöstä yksilöllisesti.

Saat tukea tavoitteittesi kirkastamisessa, eri mahdollisuuksien kartoittamisessa, modernien työnhakukeinojen omaksumisessa ja toimintasi suunnittelussa. Saat lisäksi tavoitteesi mukaista tukea uracoachingin, yrittäjyyssparrauksen tai lisäkoulutuksen muodossa.

Jäsennä työnhakuasi ja nopeuta uuden työpaikan löytymistä

Valmennuksen tuloksena saat hyvät valmiudet uuden työpaikan pohtimiseen, ja kattavat tiedot ja taidot tämän päivän työnhakumenetelmiin, -kanaviin sekä -tapoihin. Tunnistat omat vahvuutesi ja osaamisesi ja teet toimintasuunnitelman työnhakuun. Rakennat CV:n ja hakemukset sekä harjoittelet haastattelutilanteita, myös videolla. Näin saat konkreettisen työnhaun käyntiin nopeasti, ja työllistyt nopeammin omaa tavoitettasi ja taitojasi vastaavaan tehtävään.

Asuinpaikallasi ei ole merkitystä – järjestämme valmennusta ympäri Suomea.

Kokemuksia uravalmennuksesta

”Valmennus saatiin räätälöityä yhdessä uravalmentajan kanssa juuri minulle sopivaksi. Turhia osioita ei ollut. Erityisesti ymmärsin LinkedInin merkityksen nykypäivän työmarkkinoilla ja sain itsetuntoa vahvistavia ajatuksia uravalmentajalta. Ymmärsin, että työn hakeminen on suureksi osaksi muuta kuin hakemusten lähettäminen avoimiin tehtäviin. Sain myös erinomaista tietoa ja ymmärrystä itsestäni, vahvuuksistani ja saavutuksistani.”

”Minulle hyödyllisintä oli pysähtyä analysoimaan systemaattisen konseptin ja tuen avulla omaa tilannettani, ja sitä mitä oikeasti haluan työelämältä ja työltä. Näen, että tämä kokonaisuus toimi minulle uracoachauksena, itseanalysointitehtävät auttoivat reflektoimaan tilannetta ja prosessia, ohjaaja tuki ja haastoi hyvin matkan varrella, ryhmäsessiot & verkostot kuljettivat prosessia eteenpäin ja toivat hyvää energiaa tekemiseen.”

”Henkilökohtaiset tapaamiset valmentajan kanssa olivat koko homman pihvi. Ne pitivät yllä pohdintaa ja kirkastusta mitä haluaisin oikeasti tehdä jatkossa.”

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Päivi Erkkilä
Päivi Erkkilä
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 50 309 6464 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu