Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Valmennus selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakuasi!

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme sinua seuraavan, sinulle parhaan mahdollisen uraratkaisun löytämisessä.

Yksilöllinen muutosturvavalmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta, oman tilanteen käsittelystä ja tavoitteen asettamisesta. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kaikilla hyvin erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme osan valmennuksen sisällöstä yksilöllisesti.

Saat tukea tavoitteittesi kirkastamisessa, eri mahdollisuuksien kartoittamisessa, modernien työnhakukeinojen omaksumisessa ja toimintasi suunnittelussa. Saat lisäksi tavoitteesi mukaista tukea uracoachingin, yrittäjyyssparrauksen tai lisäkoulutuksen muodossa.

Jäsennä työnhakuasi ja nopeuta uuden työpaikan löytymistä

Valmennuksen tuloksena saat hyvät valmiudet uuden työpaikan pohtimiseen, ja kattavat tiedot ja taidot tämän päivän työnhakumenetelmiin, -kanaviin sekä -tapoihin. Tunnistat omat vahvuutesi ja osaamisesi ja teet toimintasuunnitelman työnhakuun. Rakennat CV:n ja hakemukset sekä harjoittelet haastattelutilanteita, myös videolla. Näin saat konkreettisen työnhaun käyntiin nopeasti, ja työllistyt nopeammin omaa tavoitettasi ja taitojasi vastaavaan tehtävään.

Asuinpaikallasi ei ole merkitystä – järjestämme valmennusta ympäri Suomea.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Päivi Erkkilä
Päivi Erkkilä
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 50 309 6464 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu