Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Valmennus selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakua

Jokaisella työtehtävällä on elinkaari, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme seuraavan, sinulle parhaan mahdollisen uraratkaisun löytämisessä.

Yksilöllinen muutosturvavalmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta, oman tilanteen käsittelystä ja tavoitteen asettamisesta. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kaikilla hyvin erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme osan valmennuksen sisällöstä yksilöllisesti.

Saat tukea tavoitteittesi kirkastamisessa, eri mahdollisuuksien kartoittamisessa, modernien työnhakukeinojen omaksumisessa ja toimintasi suunnittelussa. Saat lisäksi tavoitteesi mukaista tukea uracoachingin, yrittäjyyssparrauksen tai lisäkoulutuksen muodossa.

Ota yhteyttä

Jäsennä työnhakuasi ja nopeuta uuden työpaikan löytymistä

Valmennuksen tuloksena saat erinomaiset tiedot ja taidot urasuunnitteluun sekä tämän päivän työnhakumenetelmiin. Valmennus auttaa sinua oman osaamisesi, vahvuuksiesi ja motivaatiotekijöidesi tunnistamisessa ja markkinoinnissa. Saat tukea CV:n, LinkedIn-profiilin ja hakemusten rakentamiseen sekä erilaisissa haastattelutilanteissa ja piilotyönhaussa onnistumiseen. Valmennus auttaa sinua etenemään työnhaussasi suunnitelmallisesti ja fokusoimaan ajankäyttösi oleelliseen. Näin työllistyt nopeammin ja kestävämmin omaa tavoitettasi ja taitojasi vastaavaan tehtävään.