Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Yksilöllinen muutosturvavalmennus

Valmennus selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakua

Jokaisella työtehtävällä on elinkaari, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme seuraavan, sinulle parhaan mahdollisen uraratkaisun löytämisessä.

Yksilöllinen muutosturvavalmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta, oman tilanteen käsittelystä ja tavoitteen asettamisesta. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kaikilla hyvin erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme osan valmennuksen sisällöstä yksilöllisesti.

Saat tukea tavoitteittesi kirkastamisessa, eri mahdollisuuksien kartoittamisessa, modernien työnhakukeinojen omaksumisessa ja toimintasi suunnittelussa. Saat lisäksi tavoitteesi mukaista tukea uracoachingin, yrittäjyyssparrauksen tai lisäkoulutuksen muodossa.

Ota yhteyttä

Jäsennä työnhakuasi ja nopeuta uuden työpaikan löytymistä

Valmennuksen tuloksena saat hyvät valmiudet uuden työpaikan pohtimiseen, sekä kattavat tiedot ja taidot tämän päivän työnhakumenetelmiin. Valmennus auttaa omien vahvuuksien tunnistamisessa ja osaamisessa, ja luot itsellesi sopivan toimintasuunnitelman työnhakuun. Pääset rakentamaan CV:n sekä hakemukset ja harjoittelet haastattelutilanteita, myös videohaastatteluita varten. Näiden avulla saat työnhaun käyntiin nopeasti, ja työllistyt nopeammin omaa tavoitettasi ja taitojasi vastaavaan tehtävään.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Nina Smidtslund
Nina Smidtslund
Program Director
+358 40 718 5898 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu