Uutiset
6 syysk. 2023

Hanken & SSE yhdistää HRM Partnersin outplacement-brändin osaksi yritysbrändiään

Hanken & SSE yhdistää HRM Partnersin outplacement-brändin osaksi yritysbrändiään

Asiakaskokemuksen parantamiseksi ja tarjoaman selkeyttämiseksi Hanken & SSE Executive Educationilla on ilo ilmoittaa, että HRM Partners on integroitu onnistuneesti organisaatioon ja nyt yhden brändin alle.

HRM Partners, joka tunnetaan tuestaan vastuullisessa outplacement- ja sopeutumistilanteiden johtamisessa, sekä business- ja uracoachingista, siirtyy nyt osaksi organisaation brändiä, jatkossa Hanken & SSE outplacement -ratkaisuina. Päätös tehtiin tarjoaman kirkastamisen ja molempien brändien yhdistetyn osaamisen maksimoinnin näkökulmista.

HRM Partnersista tuli osa Hanken & SSE Executive Educationia 1.1.2021, yritysostosta tiedotettiin 4.2.2020.

"Tällä päivityksellä haluamme selkeyttää asiakkaillemme laadukasta tarjontaamme, jatkossa yhden brändin alla", kertoo Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja Marc Hinnenberg. ”Asiakaspalautteen perusteella ymmärsimme, että meidän on kirkastettava portfoliotamme, joten päätimme luopua brändinimestä ja logosta pitäen kuitenkin tarinan, ratkaisut, asiantuntemuksen ja lähestymistavat mukana ylpeänä osana perintöämme ja juuriamme”.

Kaikki käynnissä olevat toiminnot ja asiakassuhteet jatkuvat kuten ennenkin, eivätkä vaadi toimenpiteitä.

Hanken & SSE toimii jatkossakin kehityksen ja uudistumisen strategisena kumppanina, niin organisaatioille kuin yksilöille, aina nykyisistä ja tulevista johtajista asiantuntijoihin ja eri alojen ammattilaisiin.

Hanken & SSE Executive Educationista lyhyesti

Hanken & SSE Executive Education muuntaa akateemisen tutkimuksen ja liiketoimintaymmärryksen käytännön vaikutuksiksi, jotta ihmiset ja organisaatiot voivat kasvaa ja uudistua. Tarjoamme huippulaadukkaita kehitysratkaisuja johtajille, johtoryhmille, tiimeille ja asiantuntijoille maailmanlaajuisesti. Ratkaisumme tukevat ja valmentavat organisaatioita ja yksilöitä muutos- ja sopeutustilanteissa. Meidät omistaa Hanken ja Stockholm School of Economics (SSE), ja Financial Times on luokitellut meidät Pohjois-Euroopan johtajakoulutuksen tarjoajaksi numero 1 ja SSE:n osana numero 17 maailmanlaajuisesti. Lisätietoja on osoitteessa www.hankensse.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä, Twitteristä ja Facebookista sekä Instagramista.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Jaa sivu