Uutiset
24 toukok. 2024

Hanken & SSE Executive Educationin Helsingin toimisto on nyt myös saanut WWF:n Green Office -sertifikaatin.

Hanken & SSE Executive Educationin Helsingin toimisto on nyt myös saanut WWF:n Green Office -sertifikaatin.

Hanken & SSE Executive Educationin Helsingin toimisto on nyt myös saanut WWF:n Green Office -sertifikaatin yhdessä Vaasan toimiston kanssa.

Olemme Hanken & SSE Executive Education:illa sitoutuneet lisäämään ympäristövastuutamme, ja olemme siksi ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Helsingin toimistomme on nyt myös saavuttanut WWF:n Green Office -sertifikaatin Vaasan toimistomme lisäksi, joka sai sertifikaatin vuonna 2023. Myönnetty sertifikaatti osoittaa, että Helsingin ja Vaasan toimistojen toiminnot ja henkilöstö täyttävät WWF:n asettamat kriteerit ja että olemme sitoutuneet parantamaan ympäristötoimiamme myös tulevaisuudessa.

Koska sertifikaatti koskee nyt koko organisaatiotamme, on tämä merkittävä merkkipaalu pyrkimyksissämme rakentaa entistä kestävämpää työpaikkaa.

WWF Green Office

Mikä on WWF Green Office?

WWF Green Office -ohjelma tarjoaa ympäristöpalveluita toimistoille, jotta ne voivat vähentää vaikutustaan ympäristöön, säästää resursseja ja torjua ilmastonmuutosta. Tämä käytännönläheinen ohjelma pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja pienentämään työpaikkojen ekologista jalanjälkeä. Ohjelman toteuttaminen voi johtaa kustannussäästöihin, jätteiden vähentämiseen, hankintakäytäntöjen parantamiseen ja ympäristötietoisempaan työvoimaan. Toimistot, jotka täyttävät WWF Green Office -ohjelman kriteerit, saavat WWF:n Green Office -sertifikaatin.

Lue lisää WWF Green Office ohjelmasta täältä.

Jaa sivu