Uutiset
1 kesäk. 2023

Hanken & SSE Executive Education:in Vaasan toimisto on saavuttanut WWF Green Office -sertifikaatin

Hanken & SSE Executive Education:in Vaasan toimisto on saavuttanut WWF Green Office -sertifikaatin

Hanken & SSE Executive Education:in Vaasan toimistolle on myönnetty WWF Green Office -sertifikaatti.

Me Hanken & SSE Executive Education:illa olemme sitoutuneet lisäämään ympäristövastuullisuuttamme ja voimme ylpeinä ilmoittaa, että Vaasan toimistomme on saavuttanut WWF Green Office -sertifikaatin. Myönnetty sertifikaatti osoittaa, että Vaasan toimistomme ja henkilöstömme täyttävät WWF:n asettamat kriteerit ja että sitoudumme parantamaan ympäristöponnistelujamme myös tulevaisuudessa.

Vaikka sertifikaatti koskee ainoastaan Vaasan toimistoamme eikä koko organisaatiotamme, se merkitsee merkittävää virstanpylvästä pyrkimyksissämme kohti kestävämpää työympäristöä. Tavoitteenamme on hankkia sertifikaatti myös Hanken & SSE Executive Education:in Helsingin toimistolle tulevina vuosina.

Mikä on WWF Green Office?

WWF Green Office -ohjelma tarjoaa ympäristöpalveluita toimistoille, jotta ne voivat vähentää vaikutustaan ympäristöön, säästää resursseja ja torjua ilmastonmuutosta. Tämä käytännönläheinen ohjelma pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja pienentämään työpaikkojen ekologista jalanjälkeä. Ohjelman toteuttaminen voi johtaa kustannussäästöihin, jätteiden vähentämiseen, hankintakäytäntöjen parantamiseen ja ympäristötietoisempaan työvoimaan. Toimistot, jotka täyttävät WWF Green Office -ohjelman kriteerit, saavat WWF:n Green Office -sertifikaatin.

Lue lisää WWF Green Office ohjelmasta täältä.

Jaa sivu