Asiakastarinat
21 syysk. 2021

Executive career coachingin avulla uusiin haasteisiin

Marcus Nikander, nykyisin Head of Strategy Hartwallilla, löysi oman urapolkunsa HRM Partnersin Executive Career Coachingin avulla.

Tulevaisuuden urasuunnitelmia pohtiessaan Marcus oli ensiksi vähän skeptinen valmennuksen sisällöstä - mitä johdonvalmennuksella tarkoitetaan, onko siitä hyötyä ja mitä lisäarvoa valmennus tuo? Ennen valmennusta, Marcus koki tuntevansa itsensä ja osaavansa kertoa sujuvasti itsestään. "On helppo kuvitella että pystyy tekemään vaikka mitä, mutta kun omasta osaamisesta pitäisi kertoa, ei se olekaan niin helppoa", Marcus kertoo.

“Mutta sitten ajattelin että ei minulla ole mitään hävittävää, että päinvastoin, voitettavaahan minulla on tässä."


Kävi ilmi, että työpaikka ei suoraan löydy HRM Partnersin valmennuksen kautta, mutta työnhaku helpottui huomattavasti. Marcuksella oli tukenaan oma valmentaja joka antoi tukea, sekä auttoi esimerkiksi CV:n laatimisessa.

“Mielestäni oli ihan itsestään selvää että CV:hän on hyvin helppo kirjoittaa, mutta ei se sitten ollutkaan.”


Marcuksen mielestä arvokkainta valmennuksessa oli se, että huomasi ettei ole yksin tilanteessa ja oli paikka mihin mennä. Workshopeissa oli samanlaisia ihmisiä, jotka olivat joutuneet samanlaiseen tilanteeseen. Valmennuksessa sai tarvittua keskusteluapua sekä sparrausta ja Marcuksen tapauksessa oma aktiivisuus johti seuraavaan askeleeseen.

”Polkuni uuteen työhön oli monivaiheinen, prosessin aikana haastoin itseäni jatkuvasti ja ymmärsin nopeasti, että omat ennakkoluulot oli syytä siirtää sivuun. Kuvittelin että työn löytäminen olisi helpompaa kuin mitä se todellisuudessa oli, mutta oma aktiivisuus ja avoimuus vei eteenpäin. Tein jonkin verran konsultatiivisia projekteja työnhaun ohessa, joiden kautta uusi työ sitten löytyikin.”

En usko, että olisin siellä missä nyt olen ilman HRM Partnersin apua.

Lisätietoja Executive Coachingista

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Emilia Sainisalo
Emilia Sainisalo
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 45 677 8557 emilia.sainisalo(a)hankensse.fi
Jaa sivu