johtaminen, itsensä kehittäminen
3 kesäk. 2021

Johtaja, päättyikö työsuhteesi? Miten tästä eteenpäin?

Johtaja, päättyikö työsuhteesi? Miten tästä eteenpäin?

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa. Tiedätkö sinä, mikä on oma ammatillinen profiilisi ja mihin jatkossa tähtäät?

 

Executive career coaching on tarkoitettu sinulle tilanteeseen, jossa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa ja lähteä tavoitteellisesti uutta kohti.

Olet kokenut johdon ammattilainen. Kuulut joukkoon, joka löytää työpaikkansa verkostojen, headhuntereiden tai hiljaisten hakujen kautta. Pohdit uutta urasteppiä tai olet jo siirtymässä kohti uutta, ja etsit tukea esim. selkeän fokuksen löytämiseksi, ammatillisen profiilisi ja henkilöbrändisi kirkastamiseen ja uramahdollisuuksiesi tunnistamiseen. Edellytät, että tuleva roolisi rakentuu sekä uudesta ja merkityksellisestä sisällöstä että elementeistä, joihin voit kanavoida parhaan osaamisesi. Haluat myös hyödyntää ja kasvattaa metataitojasi ja motivaatiotasi olla rakentamassa tulevaisuuden työelämää.

Executive career coaching räätälöidään sinulle

Valmennusratkaisumme on aina täysin räätälöity ja kestää 3–6 kuukautta. Uracoach johtaa prosessia ja kulkee rinnallasi prosessin keston ajan. Liikkeelle lähdetään aina tilannekartoituksesta ja tavoitteen asettamisesta. Sinulle sopivaa ratkaisua muotoillaan prosessin edetessä niin, että kokonaisuuteen valittavat elementit tukevat tavoitteeseesi pääsyä juuri oikealla tavalla.

Sinulle räätälöity ratkaisu voi sisältää tukea johtajana kehittymiseesi mentoroinnin tai leadership coachingin muodossa, osaamisesi brändäykseen, siirtymiseen hallitustehtäviä kohti, hyvinvointiisi, yrittäjyyteen tai osaamisesi kehittämiseen koulutuksen avulla.

Prosessin jälkeen sinulla on tieto omista vahvuuksistasi johtajana, omat erottautumistekijät rekrytointimarkkinalla, selkeä fokus ja toimintasuunnitelma, sekä varmuus etenemiseen.

Kulje kohti uutta uracoachin sparrauksessa.

 

Lue lisää Executive coachingista

 

Kirjoittajasta

Anjariitalla on yli 20 vuoden kokemus johtamisen kehittämisestä ja henkilöstöjohtamisesta monelta eri alalta ja hän on toiminut myös yrittäjänä. Hänellä on yli 2.700 tuntia kokemusta johdon ja asiantuntijoiden yksilö ja tiimicoachingista. Anjariitalla on lukuisia sertifiointeja mm. ICF Master Certified Coach (MCC™, eli korkein kansainvälinen ammatticoach-pätevyys), Certified Business Coach Master™ ja johdon ja esimiesten työnohjaaja.

Image for Anjariitta Savolainen
Anjariitta Savolainen
Account Director, Executive Coach

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Virva Laherto
Virva Laherto
Account Director, Executive Coach
+358 40 833 1935 virva.laherto(a)hankensse.fi
Jaa sivu