Asiakastarinat, Hanken EMBA tarinat
7 jouluk. 2023

Executive MBA -ohjelma avaa polun muutokseen

Katja Knuutinen ja Osamah Al-Ogailin ovat Hanken Executive MBA -ohjelman alumneja, jotka valmistuivat ohjelmasta syksyllä 2023. Kuuntele heidän ajatuksiaan ohjelmasta ja sen vaikutuksesta omaan urakehitykseen.

Osamahille päätös valita Hanken oli helppo, sillä hän uskoo perinteisiin ja kokemuksen kertymiseen ajan myötä. "Kun on kyse kauppatieteistä, uskon, että Hanken on paras kauppakorkeakoulu Suomessa ja kiistatta yksi parhaista kauppakorkeakouluista Pohjoismaissa ja Euroopassa", Osamah toteaa.

Kun kysyimme mikä oli arvokkainta ohjelmassa, Katja korosti monipuolisten näkökulmien tärkeyttä oppimisessa. "Uskon vahvasti elinikäiseen oppimiseen. Usein Suomessa pyrimme katsomaan asioita vain omasta perspektiivistämme ja oman alan näkökulmastamme. Joten ehdottomasti isoin arvo tulee muilta oppimisesta", hän painottaa. Toisaalta Osamah oli mielissään huippuluokan ryhmästä, johon hän kuului, ja totesi: "Odotin oppimisen olevan huippuluokkaa, mutta en osannut aavistaa millaiseen mahtavaan ryhmään kuuluisin ja että heistä tulisi ystäviäni."

Katja uskoo, että monimuotoinen lähestymistapa lisää todennäköisyyttä sille, että organisaatiot omaksuvat muutosmatkan yhdessä.

"Kannustaisin ehdottomasti yrityksiä lähettämään aina kaksi tai kolme henkilöä EMBA-ohjelmaan. On paljon todennäköisempää, että organisaatiot todella lähtevät muutosmatkalle, kun heillä on enemmän ihmisiä viemässä viestiä, ottamassa muutosta vastaan ja aloittamassa matkan yhdessä."


Osamah suosittelee Hanken EMBA -ohjelmaa, koska hän uskoo ohjelman kestävään vaikutukseen. Muistellessaan kokemustaan hän korostaa: "Ohjelma antoi minulle tunteen, että pystyn oikeasti tekemään muutoksia tähän maailmaan." Tätä tunnetta jakaa myös Katja, joka puhuu syvällisestä oppimisesta, joka syntyy monipuolisista näkökulmista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Hanken Executive MBA muovaa johtajia, luo yhteyksiä ja vahvistaa muutosta. Haluatko itsekin lähteä muutosmatkalle? Lue lisää Hanken Executive MBA -ohjelmasta.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Henrich Nyman
Henrich Nyman
Growth Area Director, Degree Programmes - Ph.D.
+358 40 352 1481 henrich.nyman(a)hankensse.fi
Image for Katharina Lapuerta
Katharina Lapuerta
Sales Manager
+358 50 449 2104 katharina.lapuerta(a)hankensse.fi
Jaa sivu