Marknadsföring, Försäljning

Säljacceleratorn

Next programme starts
27 Nov 2019
Module Location
Vaasa
Language
Swedish
Programme type
Personal development
Registration deadline
8 Nov 2019

Programöversikt

En modern säljkurs för företag. På denna kurs kombineras kraven på den personliga försäljningen med den digitala affärsmiljö vi verkar inom idag. Årets säljkurs utförs i samarbete med Patrik Nordkvist.

Säljacceleratorn är en praktisk säljutbildning med tyngdpunkt på den personliga försäljningen. Samtidigt kommer du få lära dig hur du kan använda dig av modern teknik för att ytterligare öka och förenkla din försäljning. Programmet fäster uppmärksamhet vid olika utmaningar som en försäljare möter i sitt arbete, t.ex. hur man hittar sina kunder online, skapar en dialog både digital och personligen, skapar en bra relation till kunden, face to face försäljning samt konsten att presentera sin produkt eller tjänst för kunden på ett övertygande sätt.

Programinnehåll & struktur

27 Nov 2019
Skapa fler affärer
Identifiera din idealkund
Hur du hittar potentiella kunder online och offline?
Social försäljning – Öka sannolikheten till affär via sociala nätverk
Hur du skapar en första kontakt
Kundbesökets tre första minuter
Hur du gör säljande presentationer?
28 Nov 2019
Stäng fler affärer till bättre pris
Hur stänger du fler affärer på kortare tid
Köpsignaler och avslutningsteknik
Hur du får de pris du vill?
Argumentations- och motargumentationsteknik
Försäljningspsykologi
Säljstyrning för det lilla och stora bolaget

Vem programmet är för

Utbildningen riktar sig till företagare och anställda i företag som kontinuerligt eller sporadiskt arbetar med försäljning. Utbildningen lämpar sig för såväl företagare, försäljningsproffs, butiksförsäljare som personer i kundbetjäning. Vi berör försäljningsfrågor främst ur ett B2B -perspektiv men betonar det personliga mötet mellan två individer.

Målsättning

Utbildningen ger dig metoder och exempel på ett effektivt säljarbete och en stark personlig försäljning i kombination med moderna digitala verktyg. Med mål att ta tag i och förbättra din egen säljprocess och effektivera din försäljning. Du får även en praktisk modell och tips och råd hur du lättare hittar och bygger relationer med nya potentiella kunder. Vilket kraftigt underlättar att genomföra framgångsrik försäljning.

Du får kunskap hur du ytterligare kan utveckla dig själv som säljare samt hur du kan inspirera dig själv och andra till ett bättre säljresultat. Genom utbildningen får du kunskap om försäljningsprocessens olika steg, din och motpartens roll i säljsituationen och hur du genom rätt argumentationsteknik erhåller en större säkerhet i krävande säljsituationer.

Utbildare

Patrik Nordkvist är grundare av Försäljningschefen, där han hjälper företag och individer att öka sin försäljning och vinst. Han har över 20 års erfarenhet som försäljningschef och VD på flera snabbväxande bolag inom flera olika branscher så som outsourcing, utbildning, IT och butiksinredning.

Pris

890 € (+moms 24 %) per deltagare. I priset ingår föreläsningar, kursmaterial, lunch och kaffe, ett års licens på vår digitala inlärningsplattform och diplom.

Plats

Utbildningen hålls i Svenska Handelshögskolans högklassiga utrymmen i Vasa.

Till Vasa anländer man snabbt och smidigt med flyg både från Stockholm (fyra avgångar per dag) och Helsingfors (sex avgångar) samt med bilfärja från Umeå (två avgångar). Med Pendolino-tåg är det smidigt och bekvämt att ta sig till Vasa från alla delar av landet. Från Uleåborg färdas man också bekvämt med tex Onnibus eller tåg via Seinäjoki. 

Hanken & SSE hjälper gärna till med hotellrekommendationer ifall ni övernattar i Vasa i och med kursdeltagande. I samarbete med Wasaline kan vi för deltagare som reser från Umeå erbjuda förmånliga resepaket.

Referenser

Dennis Forsgren, Sales Manager på Plastweld Oy
Anders Stennabba, Sales Director på FSN Logistics Oy
Markus Norrgård, Area Sales Manager på Epec Oy
Tomas Kantola, Sector Manager på Mirka Oy
Christian Sundell, Managing Director på Creative PC Systems Ab

Contact us for
more information

Image for André Österholm
André Österholm
Director Hanken & SSE Vaasa
+358 50 362 6746 andre.osterholm@hankensse.fi
Image for Åsa Hämäläinen
Åsa Hämäläinen
Project Manager
+358 40 352 1748 asa.hamalainen@hankensse.fi
Share page