Uracoaching

Uracoaching

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme sinua urallasi eteenpäin.

Uracoaching on yksilöllisesti räätälöity ratkaisu, jonka keskiössä on itsetuntemuksen kirkastaminen, urakehitysmahdollisuuksien etsiminen sekä hyvän henkilökohtaisen ammatillisen uraratkaisun löytyminen.

Kenelle ja milloin uracoachingista on hyötyä?

Palvelumme auttaa erityisesti sinua, joka olet jo kokenut ammattilainen ja työpaikkasi löytyvät ensisijaisesti muualta kuin julkisten hakujen kautta. Olet toiminut mitä todennäköisimmin senior-asiantuntijan, keskijohdon tai ylimmän johdon tehtävissä. Tarvitset tukea esim. muutostilanteessa eteenpäin pääsemiseen, osaamisesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen, ammatillisen profiilisi kirkastamiseen ja uramahdollisuuksiesi tunnistamiseen, oikeiden työnhakukanavien ja toimenpiteiden löytämiseen, alanvaihtamiseen ja/tai osaamisesi markkinoimiseen.

Uracoaching selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakuasi

Omat tavoitteet ovat kaikilla erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme valmennuksen sisällön ja keston yksilöllisesti. Valmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta ja tavoitteen asettamisesta. Valmennuksen kesto on tyypillisesti 2-6 kk.

Löydät meistä itsellesi valmentajan tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti.

Kokemuksia uracoachingista

”Valmennus saatiin räätälöityä yhdessä uravalmentajan kanssa juuri minulle sopivaksi. Turhia osioita ei ollut. Erityisesti ymmärsin LinkedInin merkityksen nykypäivän työmarkkinoilla ja sain itsetuntoa vahvistavia ajatuksia uravalmentajalta. Ymmärsin, että työn hakeminen on suureksi osaksi muuta kuin hakemusten lähettäminen avoimiin tehtäviin. Sain myös erinomaista tietoa ja ymmärrystä itsestäni, vahvuuksistani ja saavutuksistani.”

”Minulle hyödyllisintä oli pysähtyä analysoimaan systemaattisen konseptin ja tuen avulla omaa tilannettani, ja sitä mitä oikeasti haluan työelämältä ja työltä. Näen, että tämä kokonaisuus toimi minulle uracoachauksena, itseanalysointitehtävät auttoivat reflektoimaan tilannetta ja prosessia, ohjaaja tuki ja haastoi hyvin matkan varrella, ryhmäsessiot & verkostot kuljettivat prosessia eteenpäin ja toivat hyvää energiaa tekemiseen.”

”Henkilökohtaiset tapaamiset valmentajan kanssa olivat koko homman pihvi. Ne pitivät yllä pohdintaa ja kirkastusta mitä haluaisin oikeasti tehdä jatkossa.”

”Hyödyllisintä oli erottaa se, mitä työssäni olen tehnyt, ja se mikä oikeasti on intohimoni, sekä tehtävät, joissa voin hyödyntää oikeita vahvuuksiani. Näitä ei koskaan työelämässä pysähdy pohtimaan – tekee vain mitä työ mukanaan tuo.”

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Päivi Erkkilä
Päivi Erkkilä
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 50 309 6464 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu