Uracoaching

Uracoaching

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa. Me tuemme sinua urallasi eteenpäin.

Uracoaching on yksilöllisesti räätälöity ratkaisu, jonka keskiössä on itsetuntemuksen kirkastaminen, urakehitysmahdollisuuksien etsiminen sekä hyvän henkilökohtaisen ammatillisen uraratkaisun löytyminen.

Kenelle ja milloin uracoachingista on hyötyä?

Palvelumme auttaa erityisesti sinua, joka olet jo kokenut ammattilainen ja työpaikkasi löytyvät ensisijaisesti muualta kuin julkisten hakujen kautta. Olet toiminut mitä todennäköisimmin senior-asiantuntijan, keskijohdon tai ylimmän johdon tehtävissä. Tarvitset tukea esim. muutostilanteessa eteenpäin pääsemiseen, osaamisesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen, ammatillisen profiilisi kirkastamiseen ja uramahdollisuuksiesi tunnistamiseen, oikeiden työnhakukanavien ja toimenpiteiden löytämiseen, alanvaihtamiseen ja/tai osaamisesi markkinoimiseen.

Uracoaching selkeyttää tavoitteitasi ja jäsentää työnhakuasi

Omat tavoitteet ovat kaikilla erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme valmennuksen sisällön ja keston yksilöllisesti. Valmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta ja tavoitteen asettamisesta. Valmennuksen kesto on tyypillisesti 2-6 kk.

Löydät meistä itsellesi valmentajan tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Päivi Erkkilä
Päivi Erkkilä
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 50 309 6464 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu