Executive career coaching

Executive career coaching

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa. Tiedätkö sinä, mikä on oma ammatillinen profiilisi ja mihin jatkossa tähtäät?

Executive career coaching on tarkoitettu sinulle tilanteeseen, jossa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa ja lähteä tavoitteellisesti uutta kohti.

Olet kokenut johdon ammattilainen. Kuulut joukkoon, joka löytää työpaikkansa verkostojen, headhuntereiden tai hiljaisten hakujen kautta.

Pohdit uutta urasteppiä tai olet jo siirtymässä kohti uutta, ja etsit tukea esim. selkeän fokuksen löytämiseksi, ammatillisen profiilisi ja henkilöbrändisi kirkastamiseen ja uramahdollisuuksiesi tunnistamiseen.

Edellytät, että tuleva roolisi rakentuu sekä uudesta ja merkityksellisestä sisällöstä että elementeistä, joihin voit kanavoida parhaan osaamisesi. Haluat myös hyödyntää ja kasvattaa metataitojasi ja motivaatiotasi olla rakentamassa tulevaisuuden työelämää.

Executive uracoaching rakennetaan yksilöllisesti

Valmennusratkaisumme on aina täysin räätälöity ja kestää 3–6 kuukautta. Uracoach johtaa prosessia ja kulkee rinnallasi prosessin keston ajan. Liikkeelle lähdetään aina tilannekartoituksesta ja tavoitteen asettamisesta. Sinulle sopivaa ratkaisua muotoillaan prosessin edetessä niin, että kokonaisuuteen valittavat elementit tukevat tavoitteeseesi pääsyä juuri oikealla tavalla.

Sinulle räätälöity ratkaisu voi sisältää tukea johtajana kehittymiseesi mentoroinnin tai leadership coachingin muodossa, osaamisesi brändäykseen, siirtymiseen hallitustehtäviä kohti, hyvinvointiisi, yrittäjyyteen tai osaamisesi kehittämiseen koulutuksen avulla.

Prosessin jälkeen sinulla on tieto omista vahvuuksistasi johtajana, omat erottautumistekijät rekrytointimarkkinalla, selkeä fokus ja toimintasuunnitelma, sekä varmuus etenemiseen.

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Image for Anjariitta Savolainen
Anjariitta Savolainen
Account Director, Business Coach
+358 50 587 1252 email hidden; JavaScript is required
Image for Päivi Erkkilä
Päivi Erkkilä
Growth Area Director, Career Lifecycle Solutions
+358 50 309 6464 email hidden; JavaScript is required
Jaa sivu