Uutiset
22 toukok. 2023

Hanken & SSE Executive Education sijoittui 17. sijalle Financial Timesin rankingissa osana SSE:ta

Hanken & SSE Executive Education sijoittui 17. sijalle Financial Timesin rankingissa osana SSE:ta

Osana Tukholman kauppakorkeakoulua (SSE), Hanken & SSE on Financial Timesin rankingissa edelleen Pohjoismaiden johtajakoulutuksen ykkönen.

Arvostettu ranking mittaa liikejohdon koulutuksien ja muiden instituutioiden tarjoamien ohjelmien laatua ympäri maailmaa.

SSE Executive Educatio , johon Hanken & SSE Executive Education kuuluu, sijoittui ensimmäiseksi Pohjois-Euroopassa ja 17. sijalle maailmassa, perustuen laatuun, ohjelman sisällön ajankohtaisuuteen, sekä osallistujien monimuotoisuuteen. Hanken & SSE tarjoaa johtamis- ja talousohjelmia, jotka on suunnattu johtajille ja ylimmälle johdolle, jotka haluavat parantaa ja uudistaa tietojaan ja taitojaan.

Hanken & SSE on ylpeä sijoituksesta, joka heijastaa sitoutumista korkealaatuisten johtamisohjelmien tarjoamiseen, jotka vastaavat modernien liiketoimintajohtajien tarpeisiin. Ohjelmat tarjoaa osallistujille mahdollisuuden oppia alan johtavilta asiantuntijoilta ja verkostoitua kollegoidensa kanssa.

Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja Marc Hinnenberg kommentoi sijoitusta: "Olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnistetaan yhdeksi maailman parhaista johtamiskoulutuksen tarjoajista. Suuri kiitos kuuluu asiakkaillemme, ja tämä ranking heijastaa SSE-perheemme henkilökunnan, tiedekunnan ja osallistujien kovaa työtä ja omistautumista dynaamisen ja osallistavan oppimisympäristön luomisessa. Odotamme innolla innovatiivisten ja vaikuttavien johtamiskoulutusohjelmien tarjoamista myös tulevaisuudessa."

Avointen ohjelmien sijoitus

Räätälöityjen ohjelmien sijoitus

Yhdistettyjen ohjelmien sijoitus

13. sija 75:en koulun vertailussa

26. sija 75:en koulun vertailussa

17. sija 50:nen koulun vertailussa

Lue lisää Financial Timesin rankingista:

https://www.ft.com/content/2d1e2e8f-66e3-4db8-b655-9b43d7f423c4

Ota yhteyttä
saadaksesi lisätietoja

Jaa sivu